Handboek
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Handboek

Handboek

 

 

Handboek 

Dit handboek is gemaakt met de bedoeling op overzichtelijke wijze inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van onze vereniging.

Het handboek bestaat uit diverse hoofdstukken en bijlagen. In de hoofdstukken staat, in grote lijnen, de algemene informatie die niet onderhevig is aan constante wijzigingen. In de bijlagen staat de informatie die regelmatig wijzigt.

Om de teksten leesbaar te houden is er voor gekozen in de mannelijke vorm te schrijven. Waar in de teksten over “hij, speler, trainer enz.” is geschreven, kan uiteraard ook “zij, speelster, trainster enz.“ worden gelezen.

 

Het handboek zal onderhouden worden door de secretaris van de vereniging. Aanvullingen, suggesties en mutaties kunnen doorgegeven worden aan de secretaris. 

Het handboek is bedoeld als hulpmiddel en bevat zeker niet alle informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van de teksten in dit handboek.

 

klik hier voor het downloaden van het handboek 2019-2020 (PDF)