Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws:  Corona Virus
  • Advertentie van een sponsor
Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Twitter Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Facebook Volg Cabooter Group-HandbaL Venlo op Instagram
  • Cabooter Group-HandbaL Venlo - Nieuws:  Corona Virus
  • Sponsorkliks - Gratis sponsoren!
  • Bekijk hier onze vacatures

Nieuws

Corona Virus

10-3-2020, door: de redactie

Venlo 10-3-2020

Naar aanleiding van de ontwikkelingen omtrent het Corona virus verzoeken wij jullie de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.

Op het Valuas college is een ouder van twee leerlingen besmet met het Coronavirus. Beide leerlingen hadden de laatste dagen lichte klachten. Daarom kan het zijn dat zij het virus hebben overgedragen aan medeleerlingen die ook lid zijn van HandbaL Venlo. Kans op besmetting bestaat als iemand minimaal twee uur in dezelfde ruimte heeft verbleven of intensief contact heeft gehad met betreffende leerling (denk aan lichamelijk contact).

Wij als bestuur houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Maar zien vooralsnog geen reden om trainingen en wedstrijden af te lasten.

Blijf thuis bij klachten

Als iemand voldoet aan deze omschrijving én klachten van koorts en/of hoesten krijgt, dient hij/zij thuis te blijven. Als de temperatuur 38º C of hoger is en er sprake is van hoesten of andere luchtwegklachten, dient diegene telefonisch contact op te nemen met de huisarts.

Als je geen klachten hebt, dan kun je uiteraard gewoon naar de trainingen en wedstrijd komen.

Contactonderzoek

De GGD is gestart met het contactonderzoek en brengt samen met de school in kaart met wie deze leerlingen contact hebben gehad. Zodra deze contacten in beeld zijn, worden wij als vereniging ook hierover ingelicht.

Verspreiding coronavirus voorkomen

De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn:

- was handen regelmatig;

- hoest en nies in de binnenkant van elleboog;

- gebruik papieren zakdoekjes.

 

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

 

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie?

 Misschien schrikt u van dit bericht en maakt het u onzeker. Kijk dan op rivm.nl > coronavirus of bel 0800-1351. Lokale actuele informatie is te vinden op www.ggdlimburgnoord.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Geert Meerts

Bestuur HandbaL Venlo

Vond u dit artikel nuttig / interessant? Ja / Nee

Filteren

Op type nieuws

Archief